Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten

Over Slakkie

Gemaakt op: 20-10-2006 om 11:09
Print Pagina

Over Slakkie

Over Slakkie

Slakkie is een naaktslak. Hij heeft geen huis. Daarom kwam hij bij ons. Wanneer hij geboren is kon hij niet zeggen. Wij denken in de zomer van 2005.

Omdat hij geen middelen had hebben wij hem maar in dienst genomen als Alter Ego ( tweede ik). Kan hij meteen wat opzij leggen voor een nieuw huis. Hij wil een nieuw huisje. Maar wat hij wil is er niet, of hij kan het niet betalen.

Wij hebben getracht hem op te leiden, maar dat is matig gelukt. Hij is nogal scherp van de tong, soms wat slijmerig, dan weer confronterend. Omdat hij geen huis heeft is hij erg kritisch, soms wel eens teleurgesteld en opstandig.

Eigenlijk zijn wij wel blij met hem. Hij dient een goede zaak. Hoewel hij soms maar wat roept. Een betaalbare woning voor hemzelf en u. Dat is wat hij wil. “En snel een beetje” zegt hij er dan achteraan. Ja, ja, dat moet uitgerekend hij zeggen.

Wij kunnen natuurlijk geen verantwoordelijkheid nemen voor alles wat Slakkie zegt. Maar als hij over de streep gaat is hij niet te beroerd om zijn excuses aan te bieden. In zijn tempo natuurlijk.
Aan het laden...

Zó werkt het!

  • Schrijft u in.
  • Zeg waar u wilt wonen
  • Wordt daarmee deelnemer van een initiatiefgroep
  • Kies samen een architect
  • Maak uw eigen indeling
  • U bepaalt, daarmee ook de prijs.

en TECUM begeleidt dit hele proces

readmore

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze website?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.