Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten

Wat is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Gemaakt op: 22-2-2012 om 19:32
Print Pagina

Wat is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en houdt in dat particulieren zelf opdrachtgever zijn bij de realisatie van hun nieuwe woningen.

Op deze wijze krijgt u maximale invloed en zeggenschap bij zowel de ontwikkeling als de bouw van uw nieuwe huis. Het gaat hierbij om groepen (collectief) particulieren, die gezamenlijk opdrachtgever zijn voor de bouw van nieuwe woningen voor henzelf.

Door gezamenlijk, als groep, woningen te laten bouwen, kunnen heel veel kosten bespaard worden. Op deze manier wordt een woning voor starters, een twee-onder-één-kap of seniorenwoning beter betaalbaar. Besparingen worden bereikt door alles wat geen waarde toevoegt aan het proces of aan uw woning te schrappen. Er zijn ook geen hoge winstmarges die uw woning duur maken.

Elk CPO initiatief ontstaat doordat mensen samen iets willen en daarvoor willen samenwerken. Soms ontstaan initiatieven spontaan, of na een oproep van een politieke partij of gemeente. Tecum brengt ook groepen mensen bij elkaar en met elkaar in contact. Wanneer een initiatiefgroep echt door wil richten zij een stichting of vereniging op. Daarna komt een lastig en soms langdurig proces om te komen tot de realisatie. Tecum adviseert en begeleidt een initiatiefgroep daarbij, totdat de woningen gereed zijn.
Aan het laden...

Zó werkt het!

  • Schrijft u in.
  • Zeg waar u wilt wonen
  • Wordt daarmee deelnemer van een initiatiefgroep
  • Kies samen een architect
  • Maak uw eigen indeling
  • U bepaalt, daarmee ook de prijs.

en TECUM begeleidt dit hele proces

readmore

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze website?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.