Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten

Zuidbroek Vliegenzwam

Gemaakt op: 15-12-2011 om 16:48
Print Pagina

Hoekwoning Vliegenzwam
Hoekwoning Vliegenzwam
Zeer groot herenhuis, Vliegenzwam 7, Apeldoorn Zuidbroek (’t Rooster)
 
Dit herenhuis maakt deel uit van een blok van 8 woningen aan de Vliegenzwam.
De woningen worden gebouwd in opdracht van een groep mensen die zich  de afgelopen jaren hebben ingezet voor de realisatie van hun eigen huis. Zij hebben hun eigen huis ontwikkeld.
Op maat en tegen kostprijs. In dit project is, door omstandigheden, dit hoekhuis te koop.
 
De woningen worden gebouwd in één blok, waarvan de hoekwoningen een afwijkende vorm hebben. Als was het een twee –onder- één –kap woning. De keuze is gemaakt voor verschillende gevels. Dit is zien in de verschillende kleuren gevelsteen en verschillende ramen / raampartijen. Hierdoor ontstaat een levendig, eigen en herkenbaar straatbeeld.
 
De woningen liggen op 2 minuten rijden van de afslag “Apeldoorn Noord” (A50) en binnenkort is het wijkcentrum “Het Kristal” klaar en daarmee liggen supermarkt, scholen, gezondheidscentrum e.d. op loopafstand. Het Zuidbroekpark ligt op slechts 50 meter afstand.
 
Naast en achter de woningen liggen de parkeerplaatsen in een parkeerhofje. De Vliegenzwam zelf wordt een wat smalle en rustige straat. Aan de voor- en achterzijde worden uitsluitend twee-onder-een-kap woningen gebouwd.
 
Dit herenhuis ligt aan de zuidzijde van het project en heeft een kavel van 235 m2 met de diepe achtertuin op het zonnige zuidwesten.
Plattegrond en achtergevel
Plattegrond en achtergevel
 
Deze grote woning (inhoud ruim 600  m3) heeft een breedte van 6,85 en een diepte van 10,40 meter. Twee verdiepingen en een hoge kap. De woning bevat entree, toilet, trapopgang, grote L-vormige living (58,0 m2) met dubbele tuindeuren en aansluitend de keuken. Op de 1e verdieping ruime overloop, badkamer en drie slaapkamers. (16, 14,8 en 13,1 m2). Op de 2e verdieping een enorme zolder met allerlei mogelijkheden. Achter de woning een stenen berging (2,5 x 5 m). De begane grond van de woning is 1,2 meter uitgebouwd. Ook de bouw van een dubbele carport is mogelijk. Hoogwaardige erf afscheiding en straatwerk zijn in de prijs begrepen.
 
De initiatief nemers hebben gekozen voor goede materialen en constructies. Zo worden de woningen o.a. traditioneel gebouwd, voorzien van ankerloze spouwmuren (maximale geluidsisolatie), betonvloeren, geglazuurde dakpannen, hoogwaardige draai-kiep ramen, extra isolerende en energie besparende voorzieningen.
 
De bouw is inmiddels gestart. De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie. Er zijn stelposten voor tegelwerk en sanitair. Beperkte wijzigingen in de woningen zijn nog mogelijk.
 
De koopsom bedraagt € 269.900,- vrij op naam en inclusief BTW

Meer informatie? Mail naar info@tecum.nl  of bel 055 - 737 00 25
Aan het laden...

Zó werkt het!

  • Schrijft u in.
  • Zeg waar u wilt wonen
  • Wordt daarmee deelnemer van een initiatiefgroep
  • Kies samen een architect
  • Maak uw eigen indeling
  • U bepaalt, daarmee ook de prijs.

en TECUM begeleidt dit hele proces

readmore

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze website?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.