Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten

Haarle

Haarle maakt deel uit van de gemeente Hellendoorn.
 
Binnen de gemeente Hellendoorn zijn enkele belangrijke woningbouwgebieden: Kruidenwijk, aan de noordoostzijde van Nijverdal en Hellendoorn Noord.
De coalitiepartijen in de gemeente Hellendoorn hebben in hun ‘Coalitieakkoord’ (2010) als volgt uitgesproken: “Er komt een actief doelgroepenbeleid voor woningbouw voor starters, jongeren en senioren”. “De gemeente ondersteunt CPO door gerichte maatregelen…..”
Het Collegeprogramma (2010) benoemt haar doelstellingen in soortgelijke bewoordingen en voegt daaraan toe: “ Alternatieve , laagdrempelige eigendomsvormen voor starters (CPO) verder te stimuleren” en “Wat wij willen bereiken: Voldoende huisvesting voor starters, jongeren en senioren”.
 
Er zijn CPO initiatieven in de plaatsen Hellendoorn, Nijverdal, Haarle en Daarle. Tecum is betrokken bij de eerste 3 initiatieven.
De gemeente heeft niet in elke plaats, binnen haar gemeente, bouwlocaties beschikbaar.
 
In Haarle zijn 2 CPO initiatieven

Voorvertoning: Betaalbare (starters)woningen voor jongeren in Haarle
CPO Ons Stekkie ofwel C’poos is nu negen maanden bezig. Er zijn inmiddels diverse gesprekken geweest met de gemeente over bouwlocaties. De gemeente heeft echter geen eigen bouwkavels die zij kan aanbieden. C’poos heeft daarom diverse onderhandelingen gevoerd met particuliere grondeigenaren. De doelstellingen van de deelnemers in C’poos zijn helder: Zij willen een betaalbare woning in Haarle en van een goede kwali...
In Haarle is er een initiatiefgroep gevormd. Een groep mensen die op zoek is naar een locatie om seniorenwoningen te laten bouwen.Op dit moment is er nog geen grond beschikbaar gesteld maar er wordt gezocht naar een geschikte locatie.Hoewel er al een groep geinteresseerden is kunt u zich nog aanmelden voor dit initiatief.Vul het inschrijfformulier in en vul Haarle in als gewenste woonplaats.
Aan het laden...

Zó werkt het!

  • Schrijft u in.
  • Zeg waar u wilt wonen
  • Wordt daarmee deelnemer van een initiatiefgroep
  • Kies samen een architect
  • Maak uw eigen indeling
  • U bepaalt, daarmee ook de prijs.

en TECUM begeleidt dit hele proces

readmore

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze website?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.