Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten

Hellendoorn

Gemeente Hellendoorn

Binnen de gemeente Hellendoorn zijn enkele belangrijke woningbouwgebieden: Kruidenwijk, aan de noordoostzijde van Nijverdal en Hellendoorn Noord.
De coalitiepartijen in de gemeente Hellendoorn hebben zich in hun ‘Coalitieakkoord’ (2010) als volgt uitgesproken: “Er komt een actief doelgroepenbeleid voor woningbouw voor starters, jongeren en senioren”. “De gemeente ondersteunt CPO door gerichte maatregelen…..”
Het Collegeprogramma (2010) benoemt haar doelstellingen in soortgelijke bewoordingen en voegt daaraan toe: “ Alternatieve , laagdrempelige eigendomsvormen voor starters (CPO) verder te stimuleren” en “Wat wij willen bereiken: Voldoende huisvesting voor starters, jongeren en senioren”.

Er zijn CPO initiatieven in de plaatsen Hellendoorn, Nijverdal, Haarle en Daarle. Tecum is betrokken bij de eerste 3 initiatieven. De gemeente heeft niet in elke plaats, binnen haar gemeente, bouwlocaties beschikbaar.
 
In Hellendoorn is 1 CPO initiatief.

Er is in Hellendoorn een groep geinteresseerden voor starterswoningen. Omdat het ernaar uitziet dat in 2013 of zelfs al eind 2012 grond beschikbaar gestelt gaat worden voor de bouw van starterswoningen, is er een vereniging opgericht.Aanmelden voor dit initiatief is echter nog mogelijk en dit kan door het invullen van het inschrijfformulier.
Aan het laden...

Zó werkt het!

  • Schrijft u in.
  • Zeg waar u wilt wonen
  • Wordt daarmee deelnemer van een initiatiefgroep
  • Kies samen een architect
  • Maak uw eigen indeling
  • U bepaalt, daarmee ook de prijs.

en TECUM begeleidt dit hele proces

readmore

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze website?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.