Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten

Ontwikkelaars

Gemaakt op: 22-2-2006 om 12:36
Print Pagina

Tecum bespaart kosten door kopers vooraf al aan een project te binden waardoor woningen tegen zeer aantrekkelijke prijzen ontwikkelt kan worden.

- De overheid vraagt in toenemende mate om meer inbreng van particulieren bij de realisatie van hun woning. De particulier zelf wil beslist serieus genomen worden. 

- Consumentgericht ontwikkelen is voor de meeste projectontwikkelaars al een lastige opgave; het ontwikkel- en bouwproces is traditioneel ingericht en het daarbij betrekken van de klant vergt veel tijd en aandacht. 

- Tecum gaat een stap verder en koppelt, middels CPO, klant en bouwproces aan elkaar en komt met een geheel nieuw ontwikkel- en bouwconcept: de woonconsument staat centraal en samen met hen wordt een woning gerealiseerd.

Daarmee is Tecum werkelijk in staat voor de consument te bouwen, door kopers vooraf aan het project te binden. Deze systematiek is ook voor ontwikkelaars aantrekkelijk, omdat: 

- zij, samen met consumenten, beter betaalbare woningen voor de markt realiseert. Voor menig ontwikkelaar is dit een probleem, als gevolg van gehanteerde grenzen aan financieringscategorie├źn en betaalbaarheids normen. 

- Tecum beheerst het benodigde instrumentarium en de technieken om op basis van klantwensen te komen tot realisering van woningen.
Aan het laden...

Z├│ werkt het!

  • Schrijft u in.
  • Zeg waar u wilt wonen
  • Wordt daarmee deelnemer van een initiatiefgroep
  • Kies samen een architect
  • Maak uw eigen indeling
  • U bepaalt, daarmee ook de prijs.

en TECUM begeleidt dit hele proces

readmore

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze website?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.