Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten

Betaalbare (starters)woningen voor jongeren in Rouveen

Gemaakt op: 7-2-2012 om 15:18
Print Pagina

Betaalbare (starters)woningen voor jongeren in Rouveen

Tecum heeft belangstellende jonge mensen die in Rouveen zelf hun huis willen realiseren. Nu de gemeente Staphorst heeft aangegeven een locatie voor starters in Rouveen te willen reserveren in Rouveen West en er de mogelijkheid is je hiervoor in te schrijven, is het tijd om nu stappen te ondernemen.
Om deze redenen organiseert TECUM op donderdag 9 februari 2012 een informatie avond in D’olde Baank, Oude Rijksweg 450 in Rouveen. Inloop 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur.
Kom naar de informatie avond. Het is kosteloos en vrijblijvend. Wanneer jij een huis wilt naar jouw zin en passend bij jouw portemonnee schrijf je dan in en wordt deelnemer van deze CPO initiatiefgroep.
 
Onderstaande informatie van de gemeente is belangrijk om te kennen:
 
Wij raden u aan om alle informatie op deze pagina en de gemeentelijke pagina door te lezen alvorens het inschrijfformulier te downloaden en op te sturen.
 
Inschrijving bouwkavels Rouveen West IV (fase 1)
Op 25 januari 2012 start de eerste fase van de inschrijving voor particuliere bouwkavels in Rouveen West IV. Het inschrijfformulier met uw kavelvoorkeur dient uiterlijk 15 februari 2012 bij de gemeente binnen te zijn.
 
Uitbreiding Rouveen West IV.
De nieuwe woonwijk sluit aan op de bestaande woningbouw van Rouveen West III, gelegen tussen Scholenland en de Schipgravenweg. Het gaat met name om kavels in de vrije sector, maar ook om sociale woningbouw. De Beukenlaan wordt in noordelijke richting verlengd en sluit in de nieuwe situatie aan op Scholenland.
 
Kavels
Er komen in de eerste fase 71 kavels beschikbaar voor verschillende typen woningbouw. De kavelverdeling ziet er als volgt uit: 9 kavels voor vrijstaande woningen, 34 voor twee-onder-één-kap woningen en 28 voor sociale koopwoningen.
 
Kavelprijzen per woningtype
De kavels voor vrijstaande woningen zijn bestemd voor alle doelgroepen. Voor deze kavels is een prijs vastgesteld van € 250,- per m2, inclusief BTW.
De kavels voor twee-onder-één-kap woningen zijn bestemd voor alle doelgroepen. Voor deze kavels is een prijs vastgesteld van € 225,- per m2, inclusief BTW.
De kavels voor sociale koopwoningen zijn bestemd voor starters. Onder ‘starter’ wordt verstaan: een persoon of koppel dat voor het eerst een kavel of woning koopt of in eigendom krijgt.
Voor deze kavels is een prijs vastgesteld van € 195,- per m2, inclusief BTW.
Betaalbare (starters)woningen voor jongeren in Rouveen
Aan het laden...

Zó werkt het!

  • Schrijft u in.
  • Zeg waar u wilt wonen
  • Wordt daarmee deelnemer van een initiatiefgroep
  • Kies samen een architect
  • Maak uw eigen indeling
  • U bepaalt, daarmee ook de prijs.

en TECUM begeleidt dit hele proces

readmore

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze website?

Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.